Ούζο & Τσίπουρο
Πριν από 10 χρόνια ξεκίνησε η πρώτη διαφήμιση για το ούζο Pelada στο Μεσολόγγι και αμέσως μετά η διανομή του. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησε και η παραγωγή στο τσίπουρο Pelada.
Σήμερα, χάρη στη σκληρή δουλειά μας και φυσικά την αγάπη του κόσμου, είμαστε εδώ με 3 βραβεία για το ούζο Πελάδα, 2 για το τσίπουρο Πελάδα, με 95% των πωλήσεών μας εκτός Μεσολογγίου και με εξαγωγές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καταναλωτές μας για την προτίμηση και την υποστήριξή τους.
Ούζο
Η δημιουργία ενός μοναδικού ούζου, ενός ούζου που θα ξεχωρίζει και θα διακρίνεται, ήταν μια πρόκληση για εμάς. Ατελείωτες ώρες δοκιμών, ακλόνητη προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης και τα μοναδικά δώρα της ελληνικής φύσης (γλυκάνισος, αστεροειδής γλυκάνισος και μαστίχα Χίου) οδήγησαν σε αυτό το ξεχωριστό, και πλέον βραβευμένο σε διεθνή διαγωνισμό, ούζο Πελάδα.
Ένα ούζο που, ξεκινώντας από το Μεσολόγγι, κάνει τη δική του έξοδο στην Ελλάδα και τον κόσμο με στόχο να κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Ένα ούζο με επίγευση μαστίχας, που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχετε δοκιμάσει.
Τσίπουρο
Το Μοσχάτο Ρίο, το Μοσχάτο Αμβούργο και ο Ροδίτης αποτελούν τη βάση για το μοναδικό μπουκέτο γεύσεων που αναδύεται από το Τσίπουρο Πελάδα. Τα καλύτερα στελέχη αποστάζονται παραδοσιακά σε χάλκινους αποστακτήρες, έναν από τους καλύτερους του είδους του, οι οποίοι σε συνδυασμό με τη στήλη κλασματικής απόσταξης (που ισοδυναμεί με περίπου έξι διαδοχικές αποστάξεις) εξασφαλίζουν την εξαιρετική και σταθερή ποιότητα και τη μοναδική γεύση του τσίπουρου Pelada.
Η μικρή μας παραγωγή εξασφαλίζει τη μοναδικότητα του προϊόντος και η ισορροπημένη γεύση την απολαυστική κατανάλωση.
Το τσίπουρο μας αποτελεί κοινό μυστικό στο Μεσολόγγι. Ένα μυστικό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας!